Over Ons

Wie zijn wij?

Livingland werd in 2012 opgericht een heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle en groeiende onderneming die van over de hele wereld importeert. Onze focus ligt hoofdzakelijk op de import van hardware voor bloemen,planten,interieur,tuin-en cadeauartikelen voor onder meer de detail-en groothandel. 

Onze assortimenten bestaat uit een uitgebreide collectie glaswerk,aardewerk,metaal-en houtwerk,zijden bloemen,decoratiemateriaal,kaarsen en meubilair.In deze productgroep zijn ook seizoengebonden producten voor Kerst,Moederdag,Valentijnsdag opgenomen.Naast onze eigen collectie zijn er ook mogelijkheden om in overleg producten op maat te ontwikkelen. Bijna ons gehele assortimenten is op voorraad leverbaar van uit onze distributiecentra in Sneek.

Wij hebben ook onze eigen Cash & Carry, waar klanten onze producten in relatief kleine hoeveelheden kunnen aanschaffen.Hier vindt u onze mooiste volledige collectie.

Onze merk : Sense

Sense collection is ons hoogwaardige merk. Onze producten zijn ontworpen en gemaakt in speciale kleuren,maten en vormen.De materialen varieren van glas-, metaal,hout en aardewerken en wij garanderen altijd de hoogste kwaliteit voor onze producten. 

Cash... and Carry

Misschien wilt u uw voorraad meteen aanvullen, of bent u opzoek naar speciale artikelen. Graag verwelkomen we u bij onze Cash & Carry die 5dagen per week op geopend op afspraak. Ons productaanbod is veelomvattend en we hanteren geen minimum bedrag voor uw aankopen. U kunt de producten gewoon per minimum besteleenheid kopen. Veder zijn de artikelen altijd concurrerend en scherp geprijsd.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein